Cautare

1329 de rezultate pentru "libertatea de a gandi" (3.17 secunde)
Osho despre iubire - Atunci cand iubesti, esti plin de bucurie. ... Bucuria este o functie a iubirii, o umbra a acesteia. ... - Dragostea si libertatea sunt ambele nevoie esentiale. Pana acum, omenirea a trait intr-un mod atat de nebunesc, incat nu-ti poti satisface decat una dintre necesitati:
Nici pe tigani nu-i poate nimeni impiedica sa-i zica bulibasei "regele romilor international", ba de-ai dracu’ ce sunt, uite ca si-au tras doua bucati rege plus coroana si burdihan!
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata:Modificarea Codului de Procedura Penala prin introducerea caracterului temporal controlului judiciar , maxima urgenta pentru Parlamentul Romaniei”.
INTRE LIBERTATE DE EXPRIMARE SI BLASFEMIE. ... Pana la moarte pentru LIBERTATEA DE EXPRIMARE A BLASFEMIILOR, dar pentru GRABNICA RESTRANGERE A DREPTURILOR FUNDAMENTALE de frica terorismului Masacrul de la Paris este ingrozitor, dar asta inseamna, oare, sa reactionam apasand si mai mult pe pedala blasfemiei?
De ce ii iubesc pe Americanii din SUA? (Autor Bogdan Duca) De ce ii iubesc pe Americanii din SUA? - Pentru ca patria Americanilor a fost si este ultimul bastion al libertatii in lumea contemporana; - pentru ca Americanii au salvat Europa de nazism;
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou.
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
America s-a asezat pe harta lumii si in constiinta generala printr-o revolutie pe care Columb, cel care a descoperit-o, nu a perceput-o. De atunci, de peste cinci secole, America produce mereu noi revelatii. Printre cele de ultima ora, una vizeaza chiar descoperirea Lumii Noi.
Intram in UE sigur, cu toata viteza, si s-ar putea chiar inainte de ianuarie 2007. Propunerile facute de ministrul Justitiei pentru modificarea Codului Penal constituie pasul decisiv pentru integrarea noastra in randul tarilor civilizate ale mamei Europa.
Au trecut 16 ani de la acel eveniment care a rascolit toti romanii, redandu-le libertatea. Revolutia va fi, fara indoiala (si este deja) o lectie importanta din manualele de istorie... insa pe mine m-a intristat un lucru:
De aproape 13 ani se asteapta in societatea romaneasca Legea Cultelor. De tot atati ani, discutiile si controversele bisericilor si cultelor din Romania legate de fiecare articol si fiecare cuvant au fost aprinse si inflamate.
Auzim de foarte multe ori sintagma "libertatea presei" si avem, chiar si cei mai afoni dintre noi, o vaga impresie asupra a ceea ce inseamna si cu ce se mananca aceasta libertate a presei. Din pacate insa, la noi, libertatea presei inseamna cu totul altceva decat sensul initial.
Pentru ca nu si-a dorit niciodata sa aiba sef, Loredana a ales o cariera muzicala. Dragostea, muzica, libertatea si cei dragi o fac fericita. ... Sa poata comunica de la suflet la suflet. ... - Ce te-a determinat sa alegi cariera muzicala? - Asa a fost sa fie.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri, dupa sedinta grupului parlamentar PSD din Senat unde s-au decis propunerile pentru functiile din Senat si din cadrul grupului, ca senatorii social-democrati se vor gandi "la momentul potrivit" la o functie pe care sa o ocupe si Miron Mitrea.
Primele 10 lucruri de care se va lovi premierul Victor Ponta (Autor: RAZVAN ORASANU) In imbulzeala predictibila pentru functii si atarnatul de clanta viitorului premier, fiecare trepadus isi va vedea de propriul interes, fara a se gandi prea mult la interesul noului premier sau, Doamne fereste, la interesul tarii.
Declaratii de presa sustinute de senatoarea PSD Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat la functia de Primar General al Primariei Capitalei, dupa depunerea candidaturii / Comunicat de presa PSD Mi-am depus candidatura pentru inalta si plina de responsabilitate functie de primar general al Capitalei.
Iubirea dulce si duruta Mihai Eminescu -Veronica Micle, numai moartea i-a despartit. ... Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
LEGEA BINELUI (Un interviu de Dia Radu) FORMULA AS INFORMEAZA: ... Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica Gandul, cea mai puternica forta din univers - In Inteligenta materiei, prima dvs.
Am cititi pe catchy.ro un text care m-a pus pe ganduri. ... Desi nu este chiar o poveste de amor, cred ca nu va veti plictisi daca o cititi si dvs. Este de fapt o insiruire de inrebari despre ceea ce inseamna dragostea si mai ales demnitatea.
Liberalul Adrian Iorgulescu crede ca presedintele Traian Basescu ar putea repeta scenariul din 2004 cu Theodor Stolojan, in cazul in care PD-L nu gaseste solutii pentru postul de premier, cerandu-i din nou acestuia sa plece pentru a deveni el premier.
google-analytics.com